Търсене                         Партньори











Хотел Фаворит, гр. София
Хотел Фаворит е проектиран и построен от Идол ЕООД с мисъл за бъдещите му клиенти. Намира се на ул. Княз Борис I 193, гр. София, в близост до Автогара Сердика, Международната автогара и Централна ЖП гара. Стаите и апартаментите са комфортни, стилно обзаведени и създават усещане за домашен уют. Отличната кухня в изискания ресторант към хотела може да задоволи разнообразни кулинарни предпочитания.
Хидробетон ООД
Фирмата се занимава с производство на бетони и циментови замазки, транспортиране до обекта и полагане с бетонпомпи. Бетоновите възли са напълно автоматизирани и съответстват на изискванията на ЕС.
Стром 21 ООД

СТРОМ 21 ООД е производител на сухи строителни смеси и бои за довършителни работи. Фирмата работи от 1998 г. и се е утвърдила на българския пазар като един от водещите производители на материали за довършително строителство.

Ролпласт ЕООД
Ролпласт ЕООД се занимава основно с производство, доставка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, вътрешни и външни щори, врати, метални конструкции и фасади.
Топливо АД
Топливо АД продава и доставя строителни и отоплителни материали, цимент, течни горива и др.
Вип Терм ООД
ВИП ТЕРМ ООД предлага на българския пазар богат асортимент от изделия и оборудване за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации.
Булгарком ООД
БУЛГАРКОМ ООД предлага и комплексни решения за кофражи и фасадно скеле, кофражни елементи за плоча, модулни кофражни системи за стени и колони. Фирмата е най-големият вносител на употребявана кранова техника на българския пазар.
Джесика ООД
Джесика ООД е дистрибутор и разполага с всеки един модел от каталога на водещите български производители, сред които "КАИ груп", "Идеал Стандарт - Видима" и "Рока България", директен вносител на различни марки за санитарен фаянс, на аксесоари предимно от Италия и на керамичните плочки от Испания и Словакия.
Технополис

ТЕХНОПОЛИС е верига от 22 специализирани хипермаркета за бяла, черна, IT и офис техника. Компанията има динамично развитие, добро качество на стоките и висок стандарт на обслужване. ТЕХНОПОЛИС е изключителен представител и вносител за България на черна техника JVC и LG, на домакински електроуреди CANDY, HOOVER, BEKO, TAURUS, SANG, на климатични системи HAIER и други. Официален вносител е и на SONY, PHILIPS, CANON, OLYMPUS, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI.

IDOL © 2009. All rights reserved.
Ние не сме идеални, но се стремим да бъдем такива...
Website by: Георги Генов
Flash: www.newwebmedia.net