Търсене                         ПартньориХотел Фаворит, гр. София
Хотел Фаворит е проектиран и построен от Идол ЕООД с мисъл за бъдещите му клиенти. Намира се на ул. Княз Борис I 193, гр. София, в близост до Автогара Сердика, Международната автогара и Централна ЖП гара. Стаите и апартаментите са комфортни, стилно обзаведени и създават усещане за домашен уют. Отличната кухня в изискания ресторант към хотела може да задоволи разнообразни кулинарни предпочитания.
Хидробетон ООД
Фирмата се занимава с производство на бетони и циментови замазки, транспортиране до обекта и полагане с бетонпомпи. Бетоновите възли са напълно автоматизирани и съответстват на изискванията на ЕС.
Стром 21 ООД

СТРОМ 21 ООД е производител на сухи строителни смеси и бои за довършителни работи. Фирмата работи от 1998 г. и се е утвърдила на българския пазар като един от водещите производители на материали за довършително строителство.

Златна Панега Бетон ЕООД
Златна Панега Бетон ЕООД е представител за България на дейността на ТИТАН, свързана с производството на бетон. Компанията предлага голям обхват от всички видове бетон, сертифицирани по евро нормите.
Солид 55 ООД
Солид 55 е водеща фирма в производството и дистрибуцията на различни видове врати и заключвания. Произвежда собствени марки врати (блиндирани и интериорни SOLID, метални FeRi и интелигентни IPS) и продава промишлени и битови гаражни врати на водещ Европейски производител. Фирмата е признат лидер на пазара на блиндирани врати, заема силни позиции на пазара на метални врати и малък дял на пазара на интериорни врати.
Ролпласт ЕООД
Ролпласт ЕООД се занимава основно с производство, доставка и монтаж на Алуминиева и PVC дограма, вътрешни и външни щори, врати, метални конструкции и фасади.
Ипохом ЕООД
Ипохом ЕООД произвежда и предлага парапети и ограждащи конструкции от алуминий. Проектиране, изработка и монтаж на разнообразни метални детайли.
Оркикем ООД
Оркикем ООД е една от водещите компании в сектора на изолационните и специалните материали за строителството. Предлага хидро и топлоизолации, системи за сухо строителство, за преградни стени и кабинки за влажни помещения, решения за подове, стени и тавани в здравни заведения, решения за инфраструктурни обекти и др.
Топливо АД
Топливо АД продава и доставя строителни и отоплителни материали, цимент, течни горива и др.
Изомат Инженеринг ООД
Изомат инженеринг е българска търговска, инженерингова и консултантска компания в областта на строителните изолации. Дейността на дружеството се отъждествява с внос на строителни материали и по-специално на хидроизолационни и топлоизолационни продукти и индустриални подови настилки, както и влагането им в строителни обекти.
Вип Терм ООД
ВИП ТЕРМ ООД предлага на българския пазар богат асортимент от изделия и оборудване за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации.
Кристиан Нейко 90 ЕООД
Кристиан Нейко 90 ЕООД е утвърдено като лидер в продажбата и обработката на стъкло, производството на висококачествени PVC и AL дограми, фасадни конструкции, фасадни облицовки, врати, преградни стени от стъкло, витрини, конструкции и детайли от неръждаема стомана и различни аксесоари за обзавеждане от стъкло, които да носят повече комфорт и удобство във дома, офиса, заведението, хотела или административната сграда.
Технос ООД
Технос ООД заема една от челните позиции в България с над 40% дял от вътрешния пазар на асансьори. Произвежда качествени и безопасни асансьори с електромеханично и електрохидравлично задвижване, отговарящи на всички изисквания на европейски стандарти. Фирмата е сертифицирана по системата за качество ISO 9001-2000.
Храмар ЕООД
Храмар ЕООД произвежда и отдава под наем тръбни скелета, леки подвижни скелета от алуминий и стомана, кофражни платна и системи, телескопични подпори и свързващи елементи за кофражи и скелета. Фирмата изнася част от своята продукция в балканските страни, Великобритания, Русия, страни от Персийския залив и др.
Булгарком ООД
БУЛГАРКОМ ООД предлага и комплексни решения за кофражи и фасадно скеле, кофражни елементи за плоча, модулни кофражни системи за стени и колони. Фирмата е най-големият вносител на употребявана кранова техника на българския пазар.
Джесика ООД
Джесика ООД е дистрибутор и разполага с всеки един модел от каталога на водещите български производители, сред които "КАИ груп", "Идеал Стандарт - Видима" и "Рока България", директен вносител на различни марки за санитарен фаянс, на аксесоари предимно от Италия и на керамичните плочки от Испания и Словакия.
Паркети Спейс
Паркети Спейс е дружество, специализиранo в търговията и дистрибуцията на всички видове многослойни, екзотични и художествени паркети от цял свят и ламинирани подови настилки.
Технополис

ТЕХНОПОЛИС е верига от 22 специализирани хипермаркета за бяла, черна, IT и офис техника. Компанията има динамично развитие, добро качество на стоките и висок стандарт на обслужване. ТЕХНОПОЛИС е изключителен представител и вносител за България на черна техника JVC и LG, на домакински електроуреди CANDY, HOOVER, BEKO, TAURUS, SANG, на климатични системи HAIER и други. Официален вносител е и на SONY, PHILIPS, CANON, OLYMPUS, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI.

Общинска Банка АД
Банкова дейност.
ЕТ Бинду
Архитектурно проектиране на жилищни, административни сгради и хотели.
IDOL © 2009. All rights reserved.
Ние не сме идеални, но се стремим да бъдем такива...
Website by: Георги Генов
Flash: www.newwebmedia.net