Търсене                         Галерия - За насПостроенoто от нас За нас

     Фирмата ни е основана през 1993 г. и е регистрирана като еднолично дружество с ограничена отговорност със седалище град София. Представлява се и се управлява от Тодор Благоев Стефчев - професионалист с четиридесетгодишен опит в областта на строителството, с гъвкаво мислене и адаптивност към постоянно променящата се икономическа обстановка. Понастоящем фирмата ни е лицензирана и е член на Камарата на строителите в България. 

     Специализирали сме се в проектирането, строителството и продажбата на стоманобетонни монолитни сгради с жилищно и търговско предназначение, чието цялостно реализиране осъществяваме със собствени средства, като инвестираме и в подобряване на окръжаващата среда и инфраструктурата чрез изграждане на пътна, водоснабдителна, електропреносна и комуникационна мрежи. 

     Строителна фирма "Идол" е заела трайно място на пазара на недвижими имоти в гр. София, като основните фактори за постигане на добрата ни репутация са правилното планиране, добрата организация на строителния процес, инвестициите в материалната база, стриктния контрол на обектите и не на последно място - лоялността и коректността към КЛИЕНТИТЕ.

IDOL © 2009. All rights reserved.
Ние не сме идеални, но се стремим да бъдем такива...
Website by: Георги Генов
Flash: www.newwebmedia.net