Търсене                         Оферти - гр. София, ул. Охрид № 19, кв. Банишора - НАЧИН НА ИЗПЪЛНЕНИЕ


Сградата е изпълнена с монолитна стоманобетонна конструкция, която е съобразена с действащите нормативни изисквания. Всички зидарии са изпълнени с висококачествена червена тухла.

Общите части са завършени с луксозни материали. Фасадата на сградата е с декоративна и хидроустойчива полимерна силикатна мазилка. Настилките и облицовките в общите части и стълбището – от гранит. По стълбищните рамена са монтирани алуминиеви парапети. Стените и таваните в общите части са с покритие от латекс. Осветителните тела във фоайето, стълбището и останалите общи части на сградата се включват чрез фотоклетки с монтирани датчици за движение.

Асансьорът е електрически, с автоматични врати, честотен регулатор за по-плавно спиране и тръгване, и с механизъм за аварийно спускане.

Дограмата на жилищата е с петкамерен РVС профил, с двоен стъклопакет, като във всяка стая има прозорец с двуплоскостно отваряне.

Интериорните врати са от ламиниран MDF, а вратите за санитарните помещения –  от алуминиев профил. На всяко жилище е монтирана противопожарна входна врата, съгласно одобрения проект.

Вътрешната повърхност на стените и таваните в жилищата са завършени до степен - гипсова шпакловка, а подовете - до цименто-пясъчна замазка, което позволява крайно покритие и настилка по избор на клиента.

Топлотехническата ефективност на сградата е обезпечена с топлоизолация по цялата фасада, тухлената зидария и намалените топлинни загуби от изолиращата PVC дограма с двоен стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Терасите, които се явяват покрив на долните етажи, са изпълнени по детайл с вътрешно отводняване, хидро- и топлоизолация и мразоустойчив гранитогрес.

Комините са изградени посредством двойни /с преходи/ и единични сгурбетонни коминни тела.

Подземното ниво и санитарните помещения са с изравнителна цименто-пясъчна замазка по подовете, а стените – с варова мазилка и фасаген. 

Отоплението е с централно топлозахранване от ТЕЦс изградена от нас връзка към външния топлопровод и монтирана и напълно оборудвана абонатна станция. В апартаментите са монтирани алуминиеви радиатори.

Всички апартаменти са структурно окабелени с инсталации за телефон, кабелна телевизия, интернет и сигнално охранителна техника /СОТ/. Монтирана е видео-домофонно-звънчева инсталация.


            

 

IDOL © 2009. All rights reserved.
Ние не сме идеални, но се стремим да бъдем такива...
Website by: Георги Генов
Flash: www.newwebmedia.net