Търсене                         Оферти - гр. София, кв. Зона Б-5-3, ул. Три уши № 12 - НАЧИН НА ИЗПЪЛНЕНИЕ


Сградата е проектирана да се изпълни с монолитна скелетна стоманобетонова конструкция, която е съобразена с нормативните изисквания за проектиране в сеизмични райони.

Топлотехническата ефективност на сградата е обезпечена с топлоизолацията по цялата фасада, тухлената зидария и намалените топлинни загуби от уплътнена PVC дограма с двоен стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Терасите, които се явяват покрив на долните етажи, сe предвиждат по детайл с вътрешно отводняване, битумна хидроизолация - два пласта, топлоизолация и мразоустойчив гранитогрес.

Парапетите са предвидени да бъдат плътни и иноксови.

Комините ще се изградят посредством двойни /с преходи/ и единични сгурбетонни тела.

Общите части изцяло ще се завършат с луксозни материали.

Фасадата ще се изпълни с декоративна и хидроустойчива полимерна силикатна мазилка.

Настилките, облицовките и стъпалата - от гранит. По стълбищните рамена ще се монтират алуминиеви парапети.

Стените и таваните ще са с покритие от латекс.

Стълбищното осветление ще се изпълни с фотоклетки с датчици за движение. Предвидени са осветителни тела във фоайето, стълбището и останалите общи части.

Асансьорът ще е електрически, с автоматични врати, честотен регулатор за по-плавно спиране и тръгване, и с механизъм за аварийно спускане.

Интериорните врати - от ламиниран MDF, с цвят по избор на клиента, а за санитарните помещения – от алуминиев профил.

Дограмата на жилищата ще е от петкамерен РVС профил, с двоен стъклопакет с бяло флоатно „к” стъкло, като във всяка стая се предвижда прозорец с двуплоскостно отваряне. Външните подпрозоречни корнизи ще са от гранит.

Вътрешната повърхност на стените и таваните в жилищата ще се завърши до степен гипсова шпакловка, а подовете - до цименто-пясъчна замазка, което позволява крайно покритие и настилка по избор на клиента.

Подземните нива и санитарните възли ще са с изравнителна цименто-пясъчна замазка по подовете, а стените – с варова мазилка.

В околоблоковото пространство е предвидено озеленяване и осветление по одобрен проект, както и изграждане на улицата и тротоарите около сградата. В двора са предвидени паркоместа с настилка „на тревна фуга”.

Външните връзки към уличния канал и водопровод, както и към и електрозахранващата мрежа се изграждат изцяло за сметка на фирмата.

Отопление – централно топлозахранване от ТЕЦ, с изградена връзка към външния топлопровод и монтирана, напълно оборудвана абонатна станция в сутерена на сградата.

Водопровод – изпълнява се с полипропиленови водопроводни тръби, съгласно одобрени работни проекти; монтират се водомери за топла и студена вода.

Електроинсталации - Всички апартаменти ще бъдат структурно окабелени с инсталации за телефон, кабелна телевизия, Интернет и СОТ.
Ще се изпълни гръмоотводна и заземителна инсталации, съгласно одобрен работен проект, както и домофонно-звънчева уредба. 

IDOL © 2009. All rights reserved.
Ние не сме идеални, но се стремим да бъдем такива...
Website by: Георги Генов
Flash: www.newwebmedia.net